2016-08-12

Activities

Grupp och Konferens Aktiviteter

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Företagsgrupper, kompisgäng, klubbar vill ofta ha något kul att se fram emot när man ska på konferens, läger eller semester.

Vi har en rad trevliga och spännande aktiviteter att bjuda på som passar för ert gäng. Här är några förslag som kanske passar er och vi kombinerar gärna aktiviteter efter ert önskemål.

Kontakta oss gärna så skickar vi er en utförligare beskrivning av aktiviteterna med priser och tider mm.

pdf

 

 

Hundspann

Hundspann är en uppskattad och trevlig aktivitet om man vill uppleva lite äventyr och färdas över fjället på ett tyst och annorlunda sätt.

Passar bra för alla och är ett perfekt avbrott i konferensen eller mötet där man får se mycket av fjället utan för stor ansträngning. Man åker 2 eller 3 per spann och man får gärna köra sitt spann om man törs!

Kombinera turen med en lunch eller fika i härlig utemiljö eller i en av våra mysiga lappkåtor så blir upplevelsen total.

 

IMG_2520

Kombitur Hundspann/Skoter

En aktivitet som passar alla med lite äventyrslust.

Vi kombinerar skoter och hundspann på ett roligt och smidigt sätt där halva gruppen åker skoter och andra halvan hundspann.

Man åker halva tiden var och träffas i halvtid och kanske tar en fika eller äter lunch.

salen_03fv3806_1855

Geocatching

Geocatching är en rolig och spännande gruppaktivitet som passar alla. En modern form av orientering och ett nytt sätt att lära sig att hitta i naturen eller i staden.

Man jobbar i små grupper där samarbete, planering och dynamik är ledorden för denna äventyrsaktivitet. Med hjälp av GPS lär vi oss att hitta i fjället och lösa spännande uppgifter.

IMG_4614

IMG_4592

Lerduveskytte

En spännande aktivitet som passar både killar och tjejer. Efter lite instruktion är det möjligt för all att träffa den lilla flygande duvan. Passar utmärkt som tävlingsaktivitet eftersom man får resultat direkt!

IMG_3752

På Villovägar  Nyhet

En rolig nyhet i Peakpoints program, inspirerad av vår gode vän Lars Monsens äventyr i den nordiska fjällkedjan.

Denna aktivitet är till för grupper som vill ha ett riktigt äventyr och inte räds lite strapatser.

IMG_0786

Föreläsningar

Koppla gärna på en lättsam föreläsning efter aktiviteten som anknyter till ledarskap, äventyr, friluftsliv och fjällsäkerhet.

Föreläsare är Peakpoints grundare Peter Karlsson som under många år jobbat med slädhundar och fjällsäkerhet, aktv fjällräddare och Insatsledare.

Ett uppskattat inslag efter aktiviteten eller under lunchen.

Föreläsningarna är ca 30 minuter långa och avslutas alltid med en frågestund

IMG_2106