Vision och Värdegrund

Peapoints Presentation

Vilka är vi och vad är vår Filosofi?

Vi är ett gäng hundälskare som gjort det till en livsstil för både oss och våra jyckar. Sedan 1990 har Peakpoints funnits och levererat fina hundspannsupplevelser till 1000-tals gäster från hela världen. Vi har även under året skaffat oss en genuin kunskap om slädhundar genom otaliga tuffa tävlingar i fjällmiljö vilket fortfarande är en passion.
Vår grundfilosofi handlar om att se till att hundarna har ett så bra liv som möjligt och att de är glada och vältränade för att ge våra gäster en fin fjällupplevelse.


Följ med på våra turer

Vildmarken väntar

Följ med oss in i de orörda delarna av Sälenfjällen och Dalafjällen. Våraguider är proffesionella hundförare och garanterar er en trygg och fin upplevelse.


Till turerna

Utanför pisterna

Följ med oss till platser du aldrig skulle hitta annars. Norra Sälenfjällen är ett paradis om du vill uppleva äkta vildmark och genuin tystnad.


Till turerna

IMG_7841

Upplev ditt äventyr på ett säkert sätt

Våra guidier är proffesionella hundförare och fungerar även som Fjällräddare i Polisens regi vilket borgar för att ditt äventyr blir både spännande och säkert.


Läs mer om Fjällräddningen

“Jag vill bara skicka ett stort tack för den underbara dagen vi fick förra veckan när vi var ute och körde med er.
Vi var så nöjda och glada och längtar redan till nästa äventyr som vi tänker vi ska boka med er nästa gång.

Stephanie Dhillon and family
“Ville bara tacka för en fantastisk tur idag, min dotter var själalycklig! Även jag njöt i fulla drag. Så fantastiskt fina och harmoniska hundar gör en lycklig ❤”

Lina Lorenzon and family